fbpx
    Відпочинок в стилі ЕКО
    База відпочинку ``Над Стрипою``
    Тернопільска область, Україна

    Подалі від шуму мегаполісів. Навколо лише ліс, річка та дивовижні водоспади.

    База відпочинку “Над Стрипою” заснована в 2001 році.

    Розташована у самому серці одного із найекологічнішіх районів України — на території національного природного заповіднику «Дністровський каньйон» , який славиться  красою  живої природи, чистим повітрям та енергетикою навколишніх водоспадів.

    Пропонуємо комплексні рішення для активного, сімейного чи корпоративного відпочинку. Номерний фонд дозволяє одночасно розмістити до 150 людей.

    На території працює кафе-їдальня. В меню страви української кухні, за бажанням можна замовити вегетаріанське, веганське, дієтичне чи кошерне харчування .

    розваги & відпочинок

    Послуги на території

    Наша територія

    Відгуки гостей

    Анна Ясная, письменник, психолог, керівник Проектів

    База відпочинку «Над Стрипою» вже багато років займає перше місце у моєму серці та у моїх проектах, пов’язаних з духовно – оздоровчим туризмом. Дивовижна природа, історична спадщина містичної Тернопільщини, фантастична команда фахівців, домашній затишок, гостинність, смачна кухня та загальна атмосфера гармонії та комфорту – у мене не вистачає слів, щоб продовжити весь перелік того, що зачаровує та притягує на «Стрипу». Я впевнена в одному: ті, хто хоч раз відвідають це дивовижне місце, будуть сюди повертатися постійно, тому що База має свої секрети справжнього відпочинку та перезавантаження.  Люблю вас!

    Ігор Віленський, психолог, керівник сімейної Академії «АРСИС»

    «Над Стрипою» – найкраще місце для сімейного відпочинку із сенсом, де можна чудово поєднати релакс, оздоровлення, навчання та розвиток. Сюди з однаковим задоволенням їдуть як дорослі, так і діти, а загальний формат Бази дозволяє створювати корисні програми, націлені на скріплення та удосконалення сімейних відносин. Різноманітні екскурсії  та можливості навколишнього середовища дійсно дозволяють відвідувачам отримати максимум користі та задоволення від цього відпочинку, а загальна атмосфера налаштовує на зцілення душі та тіла. Казкова база та казкове місце!

    Наталія Усик, фотохудожник

    Завдяки своїй діяльності я багато мандрую по світу у пошуках краси та досконалості. Я бачила чимало дивовижних місць як в Україні, так і в усьому світі, які надихають і наповнюють.  Мальовнича Тернопільщина, а особливо, цей чарівний куточок, розташований в обіймах гор та водоспадів, зачарував мене з першого погляду. База «Над Стрипою» та її природне оточення – це особливе місце для мого особистого перезавантаження та для творчого натхнення. Тут хочеться творити, бути та наповнюватися гармонійною енергетикою та красою.

    Що нового?

    Статті & Новини

    Де усамітнитись і відпочити від міської метушні
    База відпочинку “Над Стрипою” увійшла у першу п’ятірку переможців Народного Бренду 2023 року у номінації …
    Детальніше
    У путівнику Дністровським каньйоном
    Сайт про подорожі та усе що пов’язане з доступними мандрівками Locwost.UA у своєму путівнику Дністровським …
    Детальніше
    База відпочинку Над Стрипою очима працівників управління туризму Тернопільської ОДА
    Детальніше